GjenGangars julefest

Resjemheia + Eir

Velkommen til årets siste innslag i Gangars konsertserie, GjenGangars julefest på Parkteatret! GjenGangar er et nytt konsept hvor folkrockbandet Gangar håndplukker favorittartistene sine innenfor den rocka delen av folkemusikkverdenen, og setter i gang musikalske helaftener på Parkteatret med full fest i folkemusikkens ånd.

Bli med på å bange julen inn på julefest! Vi er helt sikre på at ingen som kommer vil klare å la være å «jul i svinge» seg på dansegulvet! Vi er overlykkelige for at Resjemheia og Eir tar turen til Parkteatret for enda en helaften med folkemusikk-party! Her kommer dere til å få høre to vidt forskjellige måter å kle tradisjonell norsk folkemusikk i ny drakt på. Begge aktene er banebrytende superstjerner på hvert sitt vis.

W1 A8938 1

Resjemheia spiller tradisjonelle slåtter på hardingfele og bass med utrolig groovy og rocka rytmer på trommer, og Eir arrangerer en kombinasjon av tradisjonelt vokalmateriale og egenskrevne sanger med fullt band inkl elgitar og synther. Vi kan ikke (ad)vente, dette bør du på ingen måte gå glipp av!

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Foto (Resjemheia): Knut Utler
Foto (Eir): Guro Sommer

Billettpris
270,- / 175,- (stud) +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
12.12.24
Kjøp billett