Rohat

Rohat tar deg med på en musikalsk reise gjennom tiår av lidenskap, motgang og triumf, når han inntar scenen på Parkteatret.

Rohat spiller to konserter denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

Denne kvelden blir en personlig reise gjennom det urbane landskapet i Oslo. Rohat, den dynamiske og engasjerende artisten som først vant publikums hjerter med sin lokale hymne «Linje 5» under UKM i 2014, gjør seg klar til å lede publikum gjennom et visuelt og sonisk verk som reflekterer over hans tiår med musikalsk utforskning og vekst. Konserten kan beskrives som en tre akters reise:

Akt I: Opprinnelsen
Gjennom den første akten dykker Rohat dypt inn i røttene av sin musikalske reise, deler historier om hvor alt begynte og introduserer publikum til kjernen av hans kunstneriske identitet. Fra de første forsiktige trinnene på scenen til øyeblikket han vant hjerter med «Linje 5», vil denne delen av showet gi et unikt innblikk i Rohats opprinnelse og hva som driver hans lidenskap for musikk.

Akt II: Kampen
Men veien til suksess er sjelden enkel, og i den andre akten tar Rohat publikum med på en rå og ærlig reise gjennom utfordringene og kampene han har møtt underveis. Fra personlige tap, inkludert farens bortgang, til de harde realitetene av en trøblete oppvekst og ungdomsår preget av motgang, gir denne delen av showet et dyptgående og rørende bilde av den virkelige prisen av å følge drømmene sine.

Akt III: Lyspunktet
Til tross for motgangen, er Rohats reise preget av håp og utholdenhet. I den siste akten av showet bringer han publikum gjennom den positive læringen og det strålende lyset som har opplyst veien hans gjennom mørket. Med styrke og visdom formet av erfaringene sine, viser Rohat hvordan motstand og utfordringer kan omformes til kraftfulle kilder til vekst og inspirasjon.

Dette er mer enn bare et musikkshow - det er en unik opplevelse som kombinerer rå energi med dyptgående følelser og estetisk overflødighet. Med et talentfullt liveband, spesielle gjesteartister og andre kunstneriske bidrag, lover Rohat å levere en uforglemmelig kveld som vil berøre sjelen og inspirere til handling.

Billettpris
100,- +avg.
Dørene åpner
18:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
06.06.24
Kjøp billett