Rossman

Support: Villskudd

Noen har det bra, men andre har det enda verre. Jadda folkens, endelig er det på tide å feire Rossman sitt nye album med skikkelig fest på Parkteatret!

Rossman har lenge vært en skjult perle i den norske konsertfaunaen. Med norske tekster, som både kikker tilbake på store helter fra visetradisjonen og som jobber fremover mot egenart og originalitet, med humor og alvor om hverandre. Rossman har hatt noen lokale slagere som «Kjæreste på Jæren», i tillegg til «Det Hjalp Ikkje», som fikk en større geografisk spredning etter at den ble brukt flere ganger i NRK-podcasten «Berrum og Beyer snakker om greier».

Bandet spiller som om de har vært på en neverending turné i USA. Her oser det av spilleglede og overskudd! Et americana/rockeorkester på seks mann, som alltid garanterer god stemning, boogie-woogie-piano, ansiktsmeltende gitarsoloer og et smittende humør!

Siden 2020 har Rossman vært aktuell med et prosjekt som handler om å spille konsert i alle Norges kommuner. Det er i skrivende stund gjennomført 120/356 konserter.

Gjør som mange andre og kom for å høre Rossman med fullt band! Det blir verdt det, vi lover!

Som snytt ut av en 68-ers dødsbo kommer Villskudd slentrende ned veien. Bandet skyter fra hofta og byr opp til dans for både silkeramp og bygdepakk. Kjærlighet blanda med rødvinsflekka penskjorter og råkkenroll på menyen.

Stilen er en giftig blanding av nostalgi, oppvigleri, kvikksølvsentimentalitet, kjærlighet og forakt. Formidlet gjennom originalkomposisjoner med norske tekster. Kameratene har fulgt med i norsktimen og bladd seg bakover i platekassene.

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
14.04.23
Kjøp billett