Russian Circles

Support: REZN

Post-rock / post-metal trioen Russian Circles kommer tilbake til Parkteatret! Selv om instrumentene begrenser seg til gitar, bass og trommer spiller bandet episk, vill musikk som elegant mikser forvrengt, dronende metal med roligere, delikate passasjer. I 2022 slapp de albumet «Gnosis», som er det åttende i rekken.

Gjennom diskografien har Russian Circles utforsket en imponerende mengde sounds, stemninger og tilnærminger, og fans har lært å forvente alt fra repetetive variasjoner, strålende progressive skalaer, knoke-skrubbende riff-fester, hjemsøkende folkeballader og noise rock på ett og samme album. Allikevel har bandet vist en progresjon fra de tankefulle og intrikate melodiene på det første albumet «Enter» fra 2006, til de nyere albumenes forvrengte og melankolske lydunivers. På deres nyeste utgivelse «Gnosis» løfter Russian Circles musikken enda et hakk opp, og baner seg vei på en ny sti i deres tunge karriere.

Russian Circles er kjent for deres energiske live-shows, og har blandt annet turnert med bands som Isis, Tool og Daughters.

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Konserten presenteres av Radar Booking.

Billettpris
420,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
21.10.24
Kjøp billett