Safario + Lokoy

Etter at Safario og Lokoy slapp «go crazy, go stoopid» ble duoen anerkjent som et kultfenomen i den digitale verden og Oslos musikkmiljø. Oppfølgerne «pressure love» og «both eyes», (Spellemannsnominert), har gjort fans sultne på mer. Nå er duoen for alvor i gang med sitt største prosjekt hittil - Et collab-album.

Det nye albumet er en smoothie av alle inspirasjonskildene til Safario og Lokoy. Artistene blander UK garage, saxofonsoloer, punk og plugnb til en ekkel guggegrønn deig som man enten elsker eller absolutt hater. Livekonsertene er uansett noe du aldri kommer til å glemme!

Kacper Tratkowski aka Safario har på veldig kort tid bemerket seg som kanskje det mest unike rap-talentet i landet, og ble nevnt av NME som en artist å se opp for. Gjennom årene har Safario spilt de største festivalene i landet (Øya, Bylarm, Træna ++), har gjennomført en egen Norgesturné og satser nå internasjonalt med fokus på Europa.

Lokoy er solo-artistprosjektet til Lasse Lokøy. Kjent for sine nostalgiske og energiske produksjoner og sitt debut album «Badminton» fra i fjor. Albumet mottok strålende kritikker fra bl.a. Aftenposten (⅚), Subjekt (⅚), NME (⅘) og the line of best fit (4/5) og gjestet artister som Nils Bech, Moyka og ikke minst, Safario.

Foto: Viktor Lier

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
26.02.22
Kjøp billett