Sandra Kolstad

Support: O. Kosmiske

Sandra Kolstad er komponist, musiker, forfatter og produsent, men mest kjent er hun for sin elektroniske musikk. På sin syvende plate, SOFT HARD, gjør hun en kunstnerisk helomvending, og returnerer til hennes opprinnelige hovedinstrument: Pianoet.

19:00 Dørene åpner
19:30 O. Kosmiske
20:00 Sandra Kolstad

Musikalsk er SOFT HARD et forsøk på et slags sonisk exploded view, hvor Kolstad utforsker pianoets muligheter i klang og temperatur, og i kombinasjon med elektronikken.

Hun har siden debuten «CRUX» (2011) gitt ut seks kritikerroste plater. Kolstad har turnert omfattende i inn- og utland, og har blant annet spilt på Roskilde-festivalen og vært på turnéer i USA, Sør-Amerika, UK og Europa.

Kolstad er skolert som klassisk pianist, og som komponist er hun dratt mot det sjanger- og grenseoverskridende. Eksperimentering med ulike uttrykk står sentralt i hennes virke, gjennom utforskning av form, tonalitet, rytmikk og melodikk, både i tekst og musikk.

Hun er aktiv som komponist innen scenekunst, og har skrevet musikk til flere kritikerroste teaterforestillinger. Kolstad ble nominert til Heddaprisen for musikken hun skrev til forestillingen Songfuglen. Hun har komponert flere bestillingsverk, hvor hun har skrevet ny musikk til tekster av forfattere som Edouard Louis, Jon Fosse og Ann Carson.

24. april kan vi se frem til en helkveld med Kolstads eksperimentelle og vakre melodiske lydunivers, når hun inntar scenen på Parkteatret.

O. Kosmiske
I februar slapp Kyrre Bjørkås albumet O. Kosmiske sammen med Sandra Kolstad. Det består av 9 scifi-viser om å ligge på ryggen i radioskyggen. Om å bøye seg over. Om å åpne seg for kjellerens nye lover.

Albumet er ute på nett og har fått fast form som 100 skulpturer, tilgjengelig for deg på Tiger Records og såklart på slippfesten til Sandra. Bjørkås spiller et knippe melodier fra O. Kosmiske-katalogen til den nye platas ære.

Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
24.04.24
Kjøp billett