Sarah Klang

Support: Ludwig Hart

Sarah Klang kommer tilbake til Oslo for å gjøre vinteren vår litt varmere.

19.00 Dørene åpner
19.45 Support: Ludwig Hart
20.30 Sarah Klang

Det blir et særs gledelig gjensyn når Sarah Klang kommer tilbake til Parkteatret i april. Hun var sist på besøk en snau måned før pandemien kom til landet, og det var en helt uforglemmelig og nydelig konsert – for mange den siste de opplevde før landet stengte ned i fjor.

Den 28 år gamle svenske Sarah Klang er noe helt spesielt. Singer-songwriteren fra Gøteborg serverer nydelige poplåter med country- og Americana-vibber, med en silkemyk og betryggende stemme, som gir litt den samme følelsen som en varm kopp kakao og ulltøfler på en kald vinterdag.

«Sarah Klang kan få änglar att gråta»

Norrbottens-Kuriren

Klang er det vi kan kalle en superstjerne in the making. Hun slo gjennom i 2018 med debuten «Love In The Milky Way», som ga henne både nummer én-plassering på de svenske listene, en svensk Grammy-pris for «beste alternative pop», og både en Skandinavisk turné med fullsatte saler og en liten Europaturné. Tidligere har hun vært med First Aid Kit på deres arenaturné, før hun beriket oss med det fantastiske albumet, «Creamy Blue», i 2019. I mai i fjor slapp hun nok et kremalbum, «VIRGO», også denne til kritikerros.

«En av de mest självklara stjärnor som fötts.»

Gaffa Sverige

Musikken hennes gir oss en følelse av drømmende melankoli, som jo resonnerer godt med våre kalde, nordiske hjerter. Varmt og kaldt på samme tid, og akk, så vakkert. Hun har også skaffet seg et rykte på å være en eksepsjonelt god liveartist, så dette blir med andre ord en kveld du ikke bør gå glipp av om du vet ditt eget musikalske beste.

Konserten presenteres av FKP Scorpio.

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
19.04.22
Kjøp billett