SÂVER

Support: Bendik HK

Etter å ha vært borte fra live-scenen i nesten to år, feirer SÂVER slipp av det ferske albumet «From Ember and Rust», med slippkonsert på Parkteatret fredag 16. februar!

19:00 Dørene åpner
19:30 Bendik HK
20:30 SÂVER

«From Ember and Rust», utgitt på tyske Pelagic Records, er den første utgivelsen fra SÂVER på egne bein, etter den Spellemannominerte debuten «They Came With Sunlight». Årene imellom har gått med til turneer nedover kontinentet, gigs på Roadburn, Desertfest, Øya, Malakoff, Bylarm, Trondheim Calling++, i tillegg til to bejublede split-utgivelser med Belgiske Psychonaut og Norske Frøkedal.

Dette blir en av få konserter i Norge, så grip sjansen!

Bendik HK er kanskje mest kjent som en av landets mest ettertraktede trommeslagere og turnerer til daglig med band og artister som Gundelach, Emilie Nicolas og Nils Bech.

Som klubbmusiker har han turnert verden rundt og spilt på steder og festivaler som Berghain, Nuits Sonores og Primavera.

I 2021 slapp han sitt debutalbum «Progressive Rock Music» som høstet gode omtaler, og ble nominert til Spellemann i kategorien elektronika.

16. februar vil Bendik HK fremføre ny, tung og mørk ambient musikk for anledningen, med nikk til artister som Burial, Tim Hecker og William Basinski.

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
16.02.24
Kjøp billett