Klut

Kræsjkurs: Voksenlivet

Klut er en gjeng som kommer for å tørke bort alle dine fordommer og tårer, uansett om de kommer av glede, sorg, latter eller rein frustrasjon. Gjengen består av søstrene Angelika og Selene Lie, Johanne Massey, Jonas Hammer og Ole Henry Snildalsli.

Klut har to shows på Parkteatret denne kvelden, et Yngling show med fri alder og et for de over 18.

Klut har gleden av å invitere til et show fylt av livsglede og humor, der det skal dykkes inn i utfordringene som hitter med det meningsløse voksenlivet.

Angelika har nettopp fylt 18 år. Hun har et annet perspektiv på livet enn folk flest, men når hun nå skal innta de voksnes rekker, skal det gjøres skikkelig. Det skal kveldens venner hjelpe henne med. I dette showet får du bli med på reisen, fylt med sketsjer, impro, fortellinger, musikk og mye gøy. Ikke alle råd er like gode.

Angelika og Selene
har du helt sikkert sett på TikTok. I flere år har de gitt et ærlig og ufiltrert bilde av hvordan livet som annerledes fungerer. I dag er det nesten 250.000 mennesker som følger deres opp- og nedturer på plattformen, og for én kveld skal de ta med seg søskenkjærligheten til scenen. Angelika gleder seg ikke liiite til å opptre for flere hundre mennesker!


Johanne Massey kjenner du også fra TikTok med sine latterlige karakterer og humoristiske påfunn. Johanne er på evig jakt etter den store kjærligheten, noe som hun alltid trenger hjelp med. Angelika vil derimot ikke hjelpe henne med noe - hun er nemlig guttegal - og dette frustrerer Johanne.Jonas Hammer er programleder i Rød Løper, og ble raskt glad i søstrene Lie da de var innom i fjor. Han blir fort den voksne i Klut, og bringer viktig erfaring til bordet.Ole Henry Snildalsli, spesielt kjent fra å vinne «Folkets Deltaker» og for å være med på «Ikke lov å le på hytta», på VGTV. Han kommer med sitt herlige vesen, impro og en loop station.

Begrenset antall (unummererte) sitteplasser, resten ståplasser.

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
12.03.24
Kjøp billett