Sinsenfist

Support: louilexus + Åse

En lunken forsommerkveld i 2013, tok drekkarlauget Sinsenfist steget ut av hjemmets trygghet, og inn på den offentlige arenaen. Deres første livegig noensinne ble et svettekalas av de sjeldne, og Sinsenfist-lokomotivet forlot stasjonen for alvor. I ti år har fansen stadig bedt om mer. I like mange år har Sinsenfist stødig og standhaftig skuffet køl på lokomotivet. Kulminasjonen av disse 10 årene? PARKTEATRET 10. JUNI 2023!

20:00 Dørene åpner
20:30 louilexus
21:30 Sinsenfist

Når Sinsenfist igjen gjester Parkteatret, slås det på de største trommene undergrunnshiphopen noen gang har slått på. Kjæledeggene leverer alltid god stemning, fengende beats og allsangvennlige tekster, alt pakket inn i det sedvanlige, mangeslungne og varierte Sinsenfist-universet.

«Det nye Klovner i Kamp», var det noen som sa en gang. «Selve definisjonen på fest» sa en annen. Vi kan bare be deg finne det ut sjæl. Det er fare for at du finner deg sjæl i samme slengen!

Sinsenfist har gitt ut mixtapene «Fra Sinsenterrassen» (2014), «Gangsta Norvegicum» (2020) og fullengderen «Mount Fistmore» (2018). Flere enkeltstående hits har fått betydelig traction i undergrunnen, blant annet «100% FIST», «Forlot-Förlåt» og «Finni mæ sjæl». Det er imidlertid som liveband Sinsenfist kommer til sin fulle rett, og med kor- og blåserekke – på toppen av seksmannssirkuset som er bunnplanken i bandet – leverer de et uforglemmelig liveshow. Det er dønn seriøs underholdning, helt blottet for selvhøytidelighet.

«Helt siden Dr. Kjell sirkulerte låta «Universum» på fistens internchat en eller annen gang tidlig i 2017, har vi vært kollektive fans av Louilexus. Det er stor kunst fra Søre Sunnmøre. 100 % troverdig hverdagsflexxx.»

– Sinsenfist

Foto: Øystein Grønvold

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
10.06.23
Kjøp billett