SIRCHLOE web

Sir Chloe

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
21.06.23
Kjøp billett

Indie-stjernen Sir Chloe kommer endelig på besøk til Norge, nærmere bestemt Parkteatret 21. juni. Vi gleder oss til å avslutte en varm sommerkveld inne på Park med Sir Chloe sine fløyelsmyke og rolige låter.

Sir Chloe er et amerikansk indierockband fra Vermont, USA, bestående av Dana Foote, Teddy O'Mara, Palmer Foote og Austin Holmes. Dana Foote, aka Sir Chloe, studerte musikkomposisjon ved Bennington College, og skulle egentlig skrive en avgangsoppgave da hun heller bestemte seg for å lage en konsert, bestående av kun uutgitt musikk. Hun bestemte seg da for å danne et band med sin bror og nære venner, og slik ble Sir Chloe til.

I 2019 slapp de sin første singel, «Animal», etterfulgt av «Michelle», som på kort tid ble en meget populær låt på Tiktok og videre en viral hit.

På sensommeren skal hun turnere som oppvarmingsband for det verdenskjente indiebandet Phoenix og den amerikanske indieartisten Beck. Men først er hun klar for å ta turen over Atlanteren alene, for å spille sine egne bedroom-poplåter!