Sir Chloe

Support: Lille Venn

Indie-stjernen Sir Chloe kommer endelig på besøk til Norge, nærmere bestemt Parkteatret 21. juni. Vi gleder oss til å avslutte en varm sommerkveld inne på Park med Sir Chloe sine fløyelsmyke og rolige låter.

19:00 Dørene åpner
19:30 Lille Venn
20:30 Sir Chloe

Sir Chloe er et amerikansk indierockband fra Vermont, USA, bestående av Dana Foote, Teddy O'Mara, Palmer Foote og Austin Holmes. Dana Foote, aka Sir Chloe, studerte musikkomposisjon ved Bennington College, og skulle egentlig skrive en avgangsoppgave da hun heller bestemte seg for å lage en konsert, bestående av kun uutgitt musikk. Hun bestemte seg da for å danne et band med sin bror og nære venner, og slik ble Sir Chloe til.

I 2019 slapp de sin første singel, «Animal», etterfulgt av «Michelle», som på kort tid ble en meget populær låt på Tiktok og videre en viral hit.

På sensommeren skal hun turnere som oppvarmingsband for det verdenskjente indiebandet Phoenix og den amerikanske indieartisten Beck. Men først er hun klar for å ta turen over Atlanteren alene, for å spille sine egne bedroom-poplåter!

Lille Venn web

Lille Venn slapp debut-EPen «Whatever, Together» våren 2023, og har fort gjort seg bemerket i musikkbransjen med blant annet radiolisting og P3-tittelen Månedens Urørt. Med musikalske inspirasjoner som Paramore, Blink-182, og Taylor Swift, er låtene skrevet som en nostalgisk dagbok om livets berg-og-dal-bane og alt den måtte innebære.

Kanskje det er den deilige indie-pop-rocken, de velskrevne låtene, eller hennes sjarmerende, quirky væremåte som gjør at man ikke kan gjøre annet enn å digge Lille Venn? Uansett hva det er, Lille Venn er en artist du ikke vil gå glipp av.

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
21.06.23
Kjøp billett