Siv Jakobsen

Support: Sonic Løland

Siv Jakobsen har til alles store glede kommet med masser av god musikk I 2022. Dette lover særdeles godt for albumet «Gardening» som kommer i januar, og for konserten hos oss 2. februar.

«Siv Jakobsen er en av de beste vi har», skrev Dagsavisen da hun ga ut det Spellemann-nominerte albumet «A Temporary Soothing» i 2020. Da hadde Jakobsen allerede vekt oppsikt med EPen «The Lingering» (2015) og albumet «The Nordic Mellow» (2017). Helt siden starten har hun turnert mer eller mindre konstant over store deler av verden, og mottatt rosende ord, både for sine utgivelser og opptredener.

Det siste året har vi kunnet oppleve artisten og låtskriveren som support for storheter som José González, The Lumineers og Susanne Sundfør. Samtidig har hovedfokuset vært å ferdigstille nytt materiale, og låtene Jakobsen har servert oss hittil i år, har vært en etterlengtet og vakker smakebit på det kommende albumet.

«Gardening» er et slags familieprosjekt av typen valgt musikkfamilie, der jeg fikk med meg en stor håndfull med fantastiske kolleger og venner, både som produsenter og musikere. Resultatet ble både utrolig nært og samtidig veldig stort lydmessig – akkurat slik jeg ønsket. Live vil jeg gjøre mitt beste for å gjenskape denne nærheten. Jeg gleder meg!

Foto: Jørgen Nordby

Billettpris
280,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
02.02.23
Kjøp billett