Skvadron + The New Death Cult

Support: Fomes

Skvadron slipper sitt oppfølgeralbum i februar 2024. Det krones med storslagen realesekonsert på Parkteatret, onsdag 14. februar. Med seg på feiringen har de selveste The New Death Cult. Bandene braker løs i en splitgig det lukter skyhøy rockestemning av!

19:00 Dørene åpner
19:30 Fomes
20:10 The New Death Cult
21:10 Skvadron

Alt dette skjer på romantikkens merkedag.
En elektrisk aften med eufori, hjerter og kjærleik i Valentinesrockens navn.
Det ryktes også om overraskelser på scenen, danseshow og mye mer.

SKVADRON ble etablert i 2020, av en gjeng musikere fra alle kanter av landet, med et mål for øyet: Lage rockeshow, spetakkel og atmosfære! I 2022 ga bandet ut sitt debutalbum «Symbiose» til strålende mottagelser fra mange hold. De ble månedens debutant i magasinet Stoff, samt omtalt i Musikknyheter, Rockman og fikk flere listeplasseringer. Deres energiske sound taler for seg, da de i våres tok over stafettpinnen etter Black Debbath og Kvelertak på kinofilmserien Kutoppen. Dette blir bandets feiring og slippkonsert av deres beryktede oppfølgeralbum, med tittel som fortsatt holdes hemmelig.

TNDC web

THE NEW DEATH CULT leverer energisk alternativ rock med røtter i et 90/00-talls lydlandskap, som virkelig kommer til sin rett i konsertformatet. Bandets har siden starten i 2019 blitt hyllet av The Guardian, Metal Hammer og Powerplay, og gleder seg til å være tilbake på Parkteatret og skru alt på elleve igjen, 14. februar!

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
14.02.24
Kjøp billett