SKYND

Support: KNIFE BRIDE

Den gotiske og kriminspirerte duoen SKYND, solgte ut John Dee sist de spilte i Oslo. Nå er de endelig tilbake, og 15. november tar de med sine mørke tekster og elektroniske toner til Parkteatret.

19:00 Dørene åpner
19:30 KNIFE BRIDE
20:30 SKYND

SKYND er det mørke, kreative utløpet og alteregoet til frontmannen Skynd (uttales «skinned»), sammen med produsenten og multi-instrumentalisten Father.

Musikken er en heftig blanding av industriell dubstep, elektronisk nu-metal og tunge synth-linjer. Selv liker de godt Marilyn Manson, Korn og Machine Gun Kelly. Tekstene deres henter inspirasjon fra uforklarlige krimsaker, mysterier rundt uoppklarte dødsfall, true crime og grufulle forbrytelser, som for eksempel Columbine. De har en visjon, og den er å minne oss på mørket som finnes i menneskets psyke. Og jammen får de det til. Gjennom både musikkvideoene og musikken.

SKYND ga ut «Chapter I» i 2018, etterfulgt av «Chapter II» i 2019, med blant annet singler som «Chris Watts», «Michelle Carter» og «Columbine». «Chapter III» samlet 31 millioner visninger på YouTube og fortsatte deres utforskning av de mørkeste og mest urovekkende delene av den menneskelige psyken. Senere utgivelser inkluderte «Arwin Meiwes» og «John Wayne Gacy.» Special guests har tidligere inkludert hiphop-artisten Bill $aber og Korns Jonathan Davis. «Chapter IV» avsluttes med «Edmund Kemper».

Liveshowet er beryktet for å være noe helt utenom det vanlige. 

«The whole performance was hauntingly beautiful; a mesmerising show that kept us entranced from start to finish. Bosticco’s vocals were perfectly complimented by the brooding sounds performed by multi-instrumentalist, known to the world as Father», skrev nettmagasinet Metal Music Planet om SKYND´s konsert i Manchester

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
15.11.23
Kjøp billett