Slomosa

Support: Suncraft

Etter 80 (!) konserter i 2022, dundrer tundrarock-fenomenet Slomosa på an igjen i 2023 – året de endelig slipper musikk!

Slomosa spiller to konserter denne kvelden, en Yngling med fri alder, og en for de over 18.

Bergensernes debutalbum slo ned som en bombe på den internasjonale stonerrock-scenen sent i 2020, og kvartetten ble fort plukket opp og booket til øst og vest, da verden omsider åpnet igjen. Turnéene med Kyuss-legendene i Stöner (US), Orange Goblin (UK) og Sasquatch (US), førte bandet fram foran publikum i 17 europeiske land i 2022, og konsertåret toppet seg med deres uventede opptreden i et stappfullt telt foran 8000 publikummere på franske Hellfest.

Deres driv og utrettelige spilling, har gitt dem et rykte som et helt spesielt liveband blant publikum og anmeldere – et liveband som fortsetter å levere kompromissløst kveld etter kveld. Med deres særegne miks av høy energi og tung hengemyrsriffing, eksploderer rockeklubbene til et intenst kok av de sjeldne når bandet setter i gang med sin catchy riffing.

Etter en vinter hvor de har høstet av riffene sine og kokt opp ferske låter klare til servering, er det et heltent Slomosa-beist som tar fatt på veien. Ikke gå glipp av en av årets store rockekonsert-høydepunkter!

Foto: Olav Vikingstad

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
03.03.23
Kjøp billett