Sløtface + Das Body + Mall Girl

Tre av Norges mest kick-ass band, på en og samme kveld! Noter deg datoen – Sløtface, Das Body og Mall Girl gjester Parkteatret 25. november!

SLØTFACE
Poprockerne i Sløtface er for tiden, etter snart ti år som band, over i en ny fase. Bandet, som kan skryte av Spellemannpris i rock, internasjonale lovord for utgivelser og konserter, og en frontfigur som ble kåret til en av verdens største rockestjerner av bladet Kerrang, er ute med ny musikk. Og med dét klare for flere energiske liveshow! I sommer ga Sløtface, med Haley Shea i spissen, ut dobbeltsingelen «Beta/Come hell or whatever» som umiddelbart ble listet på både P3 og P13 i Norge, og blir snurret på radiokanaler også utenfor landets grenser. Dobbeltsingelen markerte en spennende ny musikalsk retning, som viser frem et litt mer modent sound, men som likevel beholder råskapen og energien Sløtface har gjort seg kjent for. Konserten på Parkteatret blir eneste sjanse til å se den nye, forrykende live-pakken, som er Sløtface 2.0, i Oslo denne høsten, og du kan glede deg til helt nye låter, gamle låter fra hele kataologen, og en energiinnsprøyting du sent vil glemme.

DAS BODY
Indiepop-gjengen i Das Body, med eksentriske Ellie Linden i front, har holdt koken siden 2018, og har mottatt strålende konsert- og musikkritikker både nasjonalt og internasjonalt. Bandet albumdebuterte i 2020 med «Peregrine». Albumet sikret dem en Spellemann-nominasjon, og la grunnlaget for turné både i Norge og USA, til fantastisk mottakelse. Linden har fra flere hold blitt karakterisert som en av Norges beste frontfigurer, og musikkjournalist Sandeep Singh sa dette etter forrige gang bandet gjestet Park:

«Das Body på Parkteatret i går er den deiligste konsertopplevelsen jeg har hatt på fem år (...) Det føles som once in a blue moon at et norsk band nailed både live, stjernefaktor og låtmateriale så godt som dette».

MALL GIRL
Som artist hører man ofte at man må ha det lille ekstra, uten at noen helt konkret kan si hva dette betyr. At Mall Girl har dette ekstra er vi dønn overbevist om. I vår slapp bandet sitt etterlengtede debutalbum, «Superstar», som blant annet ble omtalt som «en fargesprakende popeksplosjon!» av Musikknyheter, og Aftenposten bedyrer at Mall Girl innfrir forventningene i sin anmeldelse. Etter å ha servert en knallåpning av Øyafestivalen dag to, er det ingen tvil om at de også innfrir alle former for forventninger fra scenen.

Siden oppstarten, og spesielt med sine nyeste utgivelser, posisjonerer Mall Girl seg som et av de mest spennende popbandene vi har der ute. Live er bandet en minst like stor eklektisk indiefest, med Veslemøy Narvesen, Eskild Myrvoll, Iver Tandsether, og energiske Bethany Forseth-Reichberg velplassert i front.

Velkommen til en enestående kveld på Parkteatret, med tre av Norges aller beste live-band!

Konserten presenteres av Polar Artist.

Billettpris
300,- +avg. / 220,- +avg. (Student)
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
25.11.22
Kjøp billett