Klassisk på Park pres.

Små Grå

Velkommen til klassisk søndagskonsert på Parkteatret! Små Grå var blant de ti første artistene på NRK-Scenen med sin egen konsert høsten 2022. Samme høst ga ensemblet også ut sitt debutalbum «Der!», og fullførte sin master i improvisasjon ved Norges Musikkhøgskole med avgangsforestillingen «Vemodig Disco», som de har turnert med siden.

Dørene åpner kl. 17:30, konsertstart 18:00.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser, resten ståplasser.

På Parkteatret vil Små Grå synge musikk fra Vemodig Disco, plata «Der!» samt smakebiter fra deres nye konsertforestilling som har premiere høsten 2024.

Vokaltrioen Små Grå består av sangerne Mai Elise Solberg (Ontz, Hanne Hukkelberg m.fl.), Nina Mortvedt (Band of Gold) og Benedikte Kruse (Pitsj). Små Grå har utviklet et unikt scenekunstuttrykk, der sang og improvisasjon står i sentrum, men hvor andre kunstformer som teater og dans også er med.

Siden 2009 har ensemblet laget en rekke forestillinger, laget to musikkfilmer i samarbeid med multikunstner Kim Hiorthøy og spilt bla på Ultimafestivalen, Moldejazz, Soddjazz, Dansefestival Barents, Stavanger Kunstmuseum, Spriten Kunsthall, Landmark, DogA og LiteraturHaus i København.

«Små Grå griper rommet på en helt annen måte enn noe ensemble jeg har sett før. Det er så mange dimensjoner å få med seg i det de gjør (…) Jeg har alltid følt meg berika, optimistisk og rensa etter en forestilling med Små Grå»

– Hedvig Mollestad

Foto: Julia Naglestad

Billettpris
280,- +avg.
Dørene åpner
17:30
Aldersgrense
18
Dato
28.04.24
Kjøp billett