Smif-N-Wessun

Support: Tommy Tee

Smif-N-Wessun fra Brooklyn, tar turen til Oslo for å feire 30 år i rap-gamet med en helt unik konsert.

19:00 Dørene åpner
19:15 DJ Tommy Tee
20:15 Smif-N-Wessun

Duoen, bestående av Tek og Steele, debuterte allerede i 1993 på Black Moon albumet «Enta Da Stage», og slapp året etter den legendariske låta «Bucktown», som var den første singelen fra deres debutalbum, «Da Shinin». Skiva har fått kultstatus blant hiphop-fans.


Grunnet trussel om søksmål fra en viss våpenprodusent, gikk duoen noen år under navnet Cocoa Brovaz, og slapp med dette navnet blant annet låta «Super Brooklyn», som samplet temaet fra Super Mario Bros-spillet.


Guttene har også rukket å utgi hele fire album med supergruppa Boot Camp Click, som de danner sammen med Buckshot, Heltah Skeltah og Original Gun Clappaz.


I 2007 slapp de albumet «Smif-N-Wessun: The Album», hvor blant andre Tommy Tee og Loudmouth Choir var bidragsytere, og gutta har derfor litt ekstra kjærlighet for Norge.


Forvent tunge beats, geniale tekster og en herlig utstråling. Det er en grunn til at disse gutta har vært elsket av fans i 30 år.

Tommy tee Foto Mimsy Moeller web

Med tanke på Tommy Tee sine solide bidrag på skiva «Smif-N-Wessun: The Album», så var det bare rett og rimelig at den norske hiphop-gudfaren åpner kvelden med et eksklusivt dj-sett.

Konserten presenteres i samarbeid med Tornado Booking.

Billettpris
295,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
28.06.23
Kjøp billett