Sol Heilo

«Back in White»

Med sin unike stemme og kreative sjel har artist, kunstner og multiinstrumentalist Sol Heilo begeistret oss gjennom en suksessrik musikalsk karriere de siste 15 årene. Sol Heilo ble først kjent som en del av Katzenjammer, og turnerte Europa og USA gjennom en årrekke med dedikert publikum på kontinentet. I denne perioden, gjennom søvnløse våkenetter i turnébuss på motorveiene, ble tekster og musikk til.

Låtenes tekster ble skrevet både til henne selv og for seg selv. Disse kommer rett fra hjerterota og skal endelig få møte et publikum når Sol slipper sanger gjennom høsten 2024 og inn i vinteren 2025. Allerede i april 2024 fikk man første smakebit med låta «Round and Round».

Sol har hele sitt liv hatt et stort behov for å uttrykke seg visuelt som musikalsk. Hun valgte tidlig musikken som sin yrkesvei, men den visuelle kunsten har hele tiden vært med i alle åndedrag. Sol tar sin visuelle verden med på turnéen i høst. Sol og hennes to musikere – som til sammen briljerer på hele 12 instrumenter – spiller på Park 08. november! Da får publikum høre nye låter fra plata, noen kjente låter fra før, og får muligheten for å sikre seg et unikt inntrykk av multikunstneren Sol Heilo.

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Foto: Bjørnar Strømsholm

Billettpris
426,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
08.11.24
Kjøp billett