Bergtattfestivalen pres. sommerfest med

Eirik Aas + Bendik HK + MYD

Klar for en ordentlig sommeravslutning?? Bergtattfestivalen er tilbake i byen og avrunder sommeren med mikrofestival i Oslo! Øverst på plakaten har de fått med seg, for første gang i Norge, det franske stjerneskuddet Myd!

Kvelden starter kl 17:30 på Dapper Oslo med DJ-set fra Bård Berg før Morstaq tar over stafettpinnen 18:30.

Turen går videre til Parkteatret kl 20:30 med konserter fra Eirik Aas (21:00), Bendik HK (live, 22:15) og Myd (23:30).

Myd (FR) har de siste årene rukket å fenge både det franske og internasjonale publikumet med sin herlig dansbare musikk og sine energiske live shows. Til tider er musikken hans morsom og flørtende, andre ganger ettertenksom, drømmende og varm med intergalaktisk støy. Den er intim, dryppende av synth-tung glans og beveger seg i landskapet mellom det elektroniske og indie-pop. Musikken hans har ikke gått upåaktet hen blant artistkolleger, noe som har ført til spennende samarbeid og låter med anerkjente artister som Mac DeMarco, L´Imperatrice og Channel Tres.

Det blir altså et godt, gammeldags pre party på Dapper Bar fra kl 17:00. Det vil bli DJ-sets, det vil bli servert Bergtattdrinker, det vil bli mulig å skaffe seg det vi har igjen av merch, det vil bli svært hyggelig stemning.

Ses!

Billettpris
399,- +avg.
Dørene åpner
20:30
Aldersgrense
18
Dato
26.08.23
Kjøp billett