Spielbergs + This Daze

Special guests: Onsloow

Spielbergs slapp i 2019 sitt spellemannsnominerte debutalbum «This Is Not The End» til strålende kritikker i inn- og utland. This Daze er en kvartett med base i Trondheim, som siden oppstarten har skapt bølger på både den norske og den internasjonale indie-scenen.

Etter turnert Europa på kryss og tvers gjennom hele 2019, startet bandet på arbeidet med oppfølgeralbumet våren 2020. Singelen «Go!» ble sluppet gjennom Adult Swim Singles i mai 2020, og var første drypp av ny musikk. Korona, krangling og sykdom har gjort prosessen mot et nytt album unødvendig lang, men i 2022 er Spielbergs endelig tilbake med ny fengende, gitarbasert rock til folket!

Konserten på Parkteatret vil bli første mulighet til å stifte bekjentskap til bandets flunkende nye låter, krydret med hits fra tidligere utgivelser.

This Daze Foto Laura Dodson WEB

De fire medlemmene er fortsatt i starten av 20-årene, men har siden oppstarten i 2019 rukket å oppnå en rekke milepæler. De har blitt omtalt i internasjonale medier som Clash Magazine, The FADER og The Line Of Best Fit.

Bandet ble også kåret til «Månedens Urørt» av NRK P3 våren 2020 og har hatt flere singler spillelistet på samme kanal siden den gang.

This Daze har også til tross for pandemiens harde virkeligheter spilt på en rekke festivaler, deriblant Trondheim Calling, 12 Grader Og Regn, samt spilt egne klubbkonserter på Blå i Oslo, Hulen i Bergen og flere andre steder i Norge.

Bandet jobber med sitt debutalbum, som etter planen skal ut i løpet av 2022. Nylig slapp de singelen «Skiptracing» via svenske AWAL, som har fått tung rotasjon på NRK P3 og internasjonal oppmerksomhet.

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
31.03.22
Kjøp billett