Stuzzi

The Ostrich Tour

Med sin eklektiske miks av disco, cumbia, house, funk og rave, overraskende og energiske live-shows, samt et meget karismatisk band, er det liten tvil om hvorfor Stuzzi har blitt en så ettertraktet figur på både klubb- og festivalscenen.

Stuzzi slapp sin første EP, «Le Fruit Disco», høsten 2022, etter mer enn 20 live-opptredener. EP-slippet fikk stor oppmerksomhet, ikke bare i Sverige, men også internasjonalt, og det tok ikke lang tid før det ble buzz og ståhei rundt Stuzzi. Den andre EPen, «Le Fruit Disco II», kom i sommer, og plutselig var hans musikk å finne på flere internasjonale spillelister, og det ble spillejobber både i Skandinavia, blant annet på Way Out West, og ute i det store Europa. For kort tid siden ble han nominert til P3 Guld, som Framtidens artist.

Som produsent og musiker har han samarbeidet med noen av Sveriges viktigste artister, og hans låter har blitt spilt i DJ-sets av Jamie xx, Salvatore Ganacci og Axel Boman.

På nyåret gir Stuzzi ut den tredje EPen i rekka, «The Lost Carnival Tapes». Og så er det Parkteatret, da! 15. februar < 3

Foto: Amanda Gylling

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
15.02.24
Kjøp billett