Sunturns

Jubileumskonsert

I november en gang gir Sunturns ut julesingelen «New Snow», og 17. desember blir det kombinert jule- og jubileumskonsert på Parkteatret! Support: Dinosaurtegning

«Å lage en juleplate med nesten bare nye sanger, er uvanlig. Å lage to, nærmer seg det unike», skrev Stavanger Aftenblad i sin terningkast 5-anmeldelse av albumet «Christmas II» i 2015.

Siden den gang har fullengderne blitt supplert med flere nye singler, og solsnubandets katalog med original julemusikk er blitt ytterligere utvidet.

«Now there’s puke in the new snow», synger bandmedlem, produsent og låtskriver Sjur Lyseid på årets julehit «New Snow», som kommer i november en gang. Lyseid er kjent for prosjektet The Little Hands of Asphalt og de andre bandmedlemmene har bakgrunn fra band som Making Marks/My Little Pony, Einar Stray Orchestra, Flight Mode og Elva.

Det er flott med ny musikk, men det er de årlige julekonsertene på Parkteatret som er Sunturns fremste varemerke – en tradisjonsrik begivenhet som hvert år samler trofaste fans og nye konsertgjengere på utkikk etter en litt annen førjulsopplevelse.

Etter to år med pandemi, har både den tiende konserten og tiårsjubileet for utgivelsen av «Christmas I» (2011) blitt forbigått i stillhet. Dermed blir det JUBILEUMSKONSERT med tre års kjempestemning kondensert ned i én, uforglemmelig kveld.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
17.12.22
Kjøp billett