Sunturns

Support: Lundevall

Etter to år med pandemi, ble både den tiende konserten og tiårsjubileet for utgivelsen av «Christmas I» (2011) forbigått i stillhet. Fjorårets jubileumskonsert var en stor suksess, men siden et barn ble født (på Kalnes sykehus) var ikke bandet fulltallig. Publikum var riktignok fulltallig og vel så det, og med tanke på responsen føler Sunturns seg trygge på at folk gjerne vil ha en jubileumskonsert til, slik at de kan være sikre på at alle får det med seg!

20:00 Dørene åpner
20:30 Lundevall
21:30 Sunturns

«Å lage en juleplate med nesten bare nye sanger, er uvanlig. Å lage to, nærmer seg det unike», skrev Stavanger Aftenblad i sin terningkast 5-anmeldelse av albumet «Christmas II» i 2015. Siden den gang har fullengderne blitt supplert med flere nye singler, og solsnubandets katalog med original julemusikk er blitt ytterligere utvidet.

Når det ikke er jul spiller Sunturn sine medlemmer i band som The Little Hands of Asphalt, Making Marks/My Little Pony, Einar Stray Orchestra, Flight Mode og Elva. De årlige julekonsertene på Parkteatret, som er Sunturns fremste varemerke, er en tradisjonsrik begivenhet som hvert år samler trofaste fans og nye konsertgjengere på utkikk etter en litt annen førjulsopplevelse.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
15.12.23
Kjøp billett