Oslo World

Susanna

Velkommen til en kveld i kjærlighetens tegn på Parkteatret. I 2024 markerer Susanna sitt tjueårsjubileum som plateartist. Sangeren og multiinstrumentalisten er en enestående skikkelse i den moderne norske musikkvirkeligheten. Hun er en helt særegen tolker av låtmateriale, billedkunst og poesi, som på fjorårets kritikerroste «Baudelaire & Orchestra», i tillegg til å være en komponist med stadig voksende konseptuelle visjoner.

Hennes nyeste prosjekt, «Meditations on Love», er intet unntak. Som tittelen røper, kretser albumet rundt det som kanskje kan kalles Susannas primære forskningsområde: Kjærlighet, i alle sine sårbare former. Utroskap, svik, tillitsbrudd - ikke bare mot andre mennesker, men mot deg selv.

Rundt disse lyriske meditasjonene har Susanna og medprodusent Juhani Silvola bygd det som kanskje kan kalles en organisk musikkmaskin. Saksofoner og klarinetter blander seg med Silvola og Susannas varierte instrumentarium i tillegg til eksperimentell perkusjon og trommer. Sammen skaper de teksturer og mønstre som kan sende assosiasjoner til alt fra de Harry Partch-inspirerte arrangementene i musikken til Tom Waits til etiopisk soul. Det er musikk som inviterer lytteren inn i seg, hvor man kan assosiere fritt og fundere over samspillet mellom de ulike bestanddelene og måten de er vevd sammen. Bli med på Park denne kvelden, og opplev Susannas mest ambisiøse og essensielle prosjekt til dags dato - et kjærlighetsarbeid om kjærlighet.

Susanna - vokal og tangenter
Juhani Silvola - gitar, tangenter og perkusjon
Morten Barrikmo - bassklarinett og klarinett
Marthe Lea - saksofon, fløyte, vokal og tangenter
Jan Martin Gismervik - trommer og perkusjon
Espen Høydalsvik - lyddesign

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

Billettpris
350,- / 280,- +AVG. (A-KORT / HONNØR / STUDENT)
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
02.11.24
Kjøp billett