Sval

Support: Before Frances

Gjennom et helt tiår på den norske musikkscenen, har 24 år gamle Sval Rosenløw skaffet seg en stor norsk fanbase som har fulgt henne tett over flere år.

19:00 Dørene åpner
19:30 Before Frances
20:30 Sval

Etter at hun stakk av med seieren i MGPjr i 2011, med låta «Trenger deg», fulgte hun opp med popperler som «Tidsfrist» og «Plan B», før hun albumdebuterte med «Mellom oss».

Nå er hun endelig tilbake med EPen «SECRETS, Pt. 1» – inspirert av egne og andres hemmeligheter. Utgivelsen fikk strålende mottakelse i Aftenposten og Dagsavisen, og låtene «SMOKE» og «GRENADE» har gått jevnlig i rotasjon på NRK P3.

«SECRETS»-prosjektet markerer et nytt sound og begynnelse for Sval, som hun gleder seg til å ta med seg til publikum.

Sval som liveartist speiler musikken hennes – nært, ærlig og engasjerende. Etter flere år er hun endelig tilbake på Parkteatret, på hjemmebane. Med «SECRETS, Pt. 1», og en fortsettelse rett rundt hjørnet, kan publikum vente seg en unik kveld med både nye låter og den kjente musikkatalogen.

OM SECRETS:

«Tittelen «Secrets Pt. 1» lover jo at det kommer en del to, og da snakker vi et til sammen fullbefarent album som garantert vil gi fortjent gjenklang så langt lyden måtte bære.»

– 5/6, Dagsavisen

«Lag av godlyd, fengende melodilinjer og elastisk vokal smelter sammen til en relativt særegen vri på pophistorien.»

– Aftenposten

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Billettpris
280,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
21.10.23
Kjøp billett