Svaneborg Kardyb

Vakre melodier, delikat minimalisme, fengende grooves, subtile elektroniske vibber, nordisk atmosfære og organisk samspill, vil være en treffende beskrivelse av den danske duoen Svaneborg Kardybs musikk. I høst vender duoen snuten nordover, og i november kan du oppleve et av de heteste navnene i dansk jazz på Parkteatret.

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

Debutalbumet «Knob» ble startskuddet for massiv medieomtale og utsolgte konserter, både i hjemlandet og i utlandet. De ble kåret til Årets nye talent og Årets danske jazzkomponist ved Danish Music Awards Jazz 2019. Høsten 2020 kom oppfølgeren, «Haven», også den til god mottagelse. Her, med en minimalistisk, elektroakustisk tilnærming, får duoen fengende melodier til å fungere sammen med nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers.

I fjor annonserte duoen samarbeidet med det britiske plateselskapet Gondwana Records, som også huser navn som Hania Rani, Matthew Halsall og Portico Quartet, og på senhøsten ga de ut sitt tredje studioalbum, «Over Tage» (som har hatt meget høy rotasjon her på kontoret).

Hvis du gikk glipp av duoen under fjorårets by:Larm-festival, eller heller ikke fikk overvært den fabelaktige konserten på Sentralen, er du nå så heldig at du får en ny mulighet på Parkteatret i høst.

Psss! Visste du forresten at Svaneborg Kardyp er den fjerde danske artisten noensinne som har fått sin egne episode i NPRs Tiny Desk Session?

Konserten presenteres i samarbeid med All Things Live.
Foto: Michell Boysen.

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
30.11.23
Kjøp billett