Svaneborg Kardyb

Vakre melodier, delikat minimalisme, fengende grooves, subtile elektroniske vibber, nordisk atmosfære og organisk samspill, vil være en treffende beskrivelse av den danske duoen Svaneborg Kardybs musikk. I høst vender duoen snuten tilbake til Oslo. 27. november kan du oppleve et av de heteste navnene i dansk jazz på Parkteatret.

Debutalbumet «Knob» ble startskuddet for massiv medieomtale og utsolgte konserter, både hjemme i Danmark og i utlandet. De ble kåret til Årets nye talent og Årets danske jazzkomponist ved Danish Music Awards Jazz 2019. Høsten 2020 kom oppfølgeren, «Haven» og to år senere «Over Tage», også til god mottagelse. Her, med en minimalistisk, elektroakustisk tilnærming, får duoen fengende melodier til å fungere sammen med nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers.

I 2023 ble Svaneborg Kardyb den fjerde danske artisten noensinne som har fått sin egen epsiode i NPRs Tiny Desk Session, som førte til et internasjonalt gjennombrudd for duoen, etterfulgt av en turné hvor de besøkte 13 land!

I høst kommer Svaneborg Kardyb endelig tilbake til Norge og Parkteatret, og med seg har de igjen ny og fantastisk musikk. Vi gleder oss!

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Konserten presenteres i samarbeid med All Things Live.

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
27.11.24
Kjøp billett