Synne Sanden

Synne Sanden har med sin unike og ekspressive stemme, og sterke komposisjoner, gjort seg bemerket både utenlands og innenlands innen eksperimentell pop. Hun har samarbeidet med storheter som Thomas Dybdahl og Bugge Wesseltoft, og turnert i Canada, Italia og Norge med sitt soloprosjekt. Etter åtte utsolgte konserter i Emanuel Vigeland Mausoleum i 2021, kommer Synne Sanden endelig tilbake til Oslo i mars, da for å spille sitt nye album «Unfold» i sin helhet. Hun tar med seg sitt eminente band, dansere, lysdesigner og Oslo Strings! Alt ligger til rette for en magisk, visuell og storslått konsert.

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

Hennes forrige utgivelse, «Swallowed», fikk gode anmeldelser og ble beskrevet som et mesterverk. Det nye albumet «Unfold» kommer 17. februar neste år, og handler om verdien i den sunne og vakre intimiteten, og konsekvensene av den respektløse seksualiteten. Det beskriver hvordan den helbredende seksuelle nærheten kan gi vitalitet, mens den skadelige bryter en ned og tapper en for vitalitet – om å strekke seg for langt for en annen, og ta tilbake eierskapet over sin egen kropp og seksualitet etter grenser har blitt tråkket over. Albumet har et stort emosjonelt spekter og rommer både det såre, eksplosive, myke og dansbare.

«Unfold» er skrevet av Synne og produsert av Lars Horntveth, som også har produsert for Susanne Sundfør, Fieh, Aha og Kimbra, og er fast medlem av Jaga Jazzist.

«Hun synger med hele kroppen og vrenger tilsynelatende ut sjelen sin i hver eneste melodi. Selvfølgelig med full stemmekontroll og perfekt timing.»

– Bergens Tidende.

«Synne viser en sårbarhet, inderlighet og ekthet man sjelden har hørt maken til, og pakket inn i et stort, mystisk, flyktig og filmatisk lydbilde – ja, slik skaper man et mesterverk!»

– NPS Music

«Hun har lykkes med å finne sin egen stemme musikalsk så vel som lyrisk.»

– (Gaffa)

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
21.03.23
Kjøp billett