Tachys

Support: ¡BangBang Watergun!

Den danske duoen Tachys, bestående av Tobias Wilner og Jonas Bjerre, er klare for sin første konsert i Norge! 3. mai viser de frem sin unike musikksjanger på Parkteatret.

19:00 Dørene åpner
19:30 ¡BangBang Watergun!
20:30 Tachys

Med sin fengende låtskriving, bruker Tachys melodiene sine som en rød tråd gjennom en blanding av psykedelisk pop, synth og shoegaze. Det hele skaper drømmepop, fylt med elektroniske tekster, fengende melodier og drivende beats.

I 2021 slapp den ferske duoen sin første låt, «Signify», som ble meget godt mottatt av kritikerne. Siden har Wilner og Bjerre sluppet flere singler, og i fjor kom endelig debutalbumet deres, «Tachys». «Å lage dette albumet har vært en musikalsk reise der den eneste regelen var kunstnerisk utforskning og eksperimentering.»

– Tachys

Det er et allsidig album, med sanger som har kommet sammen på forskjellige måter, fra å bruke lyder laget på gamle PCer, til moderne produksjonsverktøy, spille inn stryk, fløyter, piano, modulære synthesizere, gitarer gjennom lange kjeder av effektpedaler og bearbeiding av lyder. Resultatet er vanskelig å sette i bås. 

Vi gleder oss til å bli med Tachys inn i deres eksperimentelle univers, når de spiller på Parkteatret 3. mai!

¡BangBang Watergun! er et indieband bestående av fem unge musikere. Med sitt lekne uttrykk og referanser hentet fra hiphop, jazz og rock, har bandet skapt sin egen vri på alternativ pop.

I august i fjor ga de ut sitt debutalbum «colors» som høstet 5’ere på terningen fra både Nettavisen og Stavanger Aftenblad. NRK P3 plukket ut bandet som ett av ti band du bør se live i 2023, og i mars slapp bandet en fire spors live-EP, spilt inn i stua til keyboardisten. På EPen er det eksplosive byttet ut med det inderlige, og viser en annen kvalitet i låtene deres, noe som vi får høre på Parkteatret – når bandet gjør sin første konsert i trio format.

Foto: Tobias Wilner

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
03.05.23
Kjøp billett