Tachys by Tobias Wilner web

Tachys

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
03.05.23
Kjøp billett

Den danske duoen Tachys, bestående av Tobias Wilner og Jonas Bjerre, er klare for sin første konsert i Norge! 3. mai viser de frem sin unike musikksjanger på Parkteatret.

Med sin fengende låtskriving, bruker Tachys melodiene sine som en rød tråd gjennom en blanding av psykedelisk pop, synth og shoegaze. Det hele skaper drømmepop, fylt med elektroniske tekster, fengende melodier og drivende beats.

I 2021 slapp den ferske duoen sin første låt, «Signify», som ble meget godt mottatt av kritikerne. Siden har Wilner og Bjerre sluppet flere singler, og i fjor kom endelig debutalbumet deres, «Tachys». «Å lage dette albumet har vært en musikalsk reise der den eneste regelen var kunstnerisk utforskning og eksperimentering.»

– Tachys

Det er et allsidig album, med sanger som har kommet sammen på forskjellige måter, fra å bruke lyder laget på gamle PCer, til moderne produksjonsverktøy, spille inn stryk, fløyter, piano, modulære synthesizere, gitarer gjennom lange kjeder av effektpedaler og bearbeiding av lyder. Resultatet er vanskelig å sette i bås. 

Vi gleder oss til å bli med Tachys inn i deres eksperimentelle univers, når de spiller på Parkteatret 3. mai!

Foto: Tobias Wilner