Tacobitch

Support: Shiner

Tacobitch var etterspurt allerede før de hadde gjort noen ting, noe som resulterte i rekordlange køer, da de debuterte på by:Larm-festivalen i 2019. Siden den gang har de kapret et bredt spekter av publikummere på Norges mange scenekunst- og musikkscener, med sin skarpe tilstedeværelse på scenen, og et rykte basert på strategisk, men leken, mystikk.

20:00 Dørene åpner
20:30 Shiner
21:30 Tacobitch

Etter innspilling av sitt første album vinteren 2023, skal de ut på tur igjen. For selv om de har gitt ut to EPer, «Humami» og «Jumami» på LEKK, er Tacobitch først og fremst en liveopplevelse.

Bestående av både musikere og scenekunstnere, tar Tacobitch i bruk teater, scenografi, kostyme og koreografi for å utvide hva man kan forstå som en konsertopplevelse. Og gjennom sine anonyme alter-egoer, spiller de på vår alles fascinasjon for «spetakkelet» som hovedinstrument. Passe overskridende, passe skumle og passe gøyale, vil de vise folk et utopisk håp om den generøse festen som løsning – utkledd i dystopisk drakt. Techno. Dans. Show.

Shiner er det nyeste tilskuddet til Norges eksperimentelle scene, og har fått høy verdi på ryktebørsen etter sin debut på Oslos undergrunnsscene tidligere i år. Bestående av medlemmer fra band som Pom Poko, Combos og H4cker, spiller de elektronisk punk-hiphop med ekstremt energinivå og idiotiske musikalske ambisjoner.

Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
25.08.23
Kjøp billett