NATT&DAG / PIP-NATT

TACOBITCH

Etterspørselen er skyhøy etter det syrete og absurde techno-punk-kollektivet. Med flere utsolgte konserter og Roskilde til sommeren, fyller de nå Parkteatret på ny for å løfte taket under fredagens PiP-natt.

22:00 Dørene åpner
23:30 Konsertstart

NATT&DAG og Piknik i Parken inviterer til et spetakkel av en fredagskveld, med eksklusiv rabatt for alle som enten har NATT&DAG-abonnement eller Piknik i Parken-billett. Alle andre kan kjøpe billett til ordinær pris.

Bestående av både musikere og scenekunstnere, tar TACOBITCH i bruk teater, scenografi, kostyme og koreografi for å utvide konsertopplevelsen. Og gjennom sine anonyme alter-egoer, spiller de på vår alles fascinasjon for «spetakkelet» som hovedinstrument. Passe overskridende, passe skumle og passe gøyale, vil de vise folk et utopisk håp om den generøse festen som løsning – utkledd i dystopisk drakt. Techno. Dans. Show.

«Da de syv latexfilledukkene uten ord takket for seg med et bukk, var jeg så høy på TACOBITCH at jeg ble nødt til å klemme fyren ved siden av meg»

– Undertoner om konserten på First-Days

Etter deres show under First-Days i fjor, innså de at de spilte noen toner feil, og at de gjorde noen få feil i koreografien. Bandet, som hevder å være «What Toto was for rock music» og som er kjent for sitatet: «Kjenner du Abba? Dansebandet? Vi er som dem, men fra Norge», var utilfredse og i dårlig humør på vei hjem. Et år senere og med nytt album rundt hjørnet, er kun korrekte toner og trinn tillatt i et show som alltid blåser hodet av folk.

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.

Billettpris
320,- (Ordinær) / 200,- (PiP/Natt&Dag)
Dørene åpner
22:00
Aldersgrense
18
Dato
14.06.24
Kjøp billett