thea wang

Support: Sonic Løland

thea wangs fire første singler, har fått sterke omtalelser fra BT, P3 og diverse utenlandske tidsskrifter, i tillegg til bred støtte fra DSP’s (Spotify, Apple og Amazon). Med blant annet rotasjon på DR P6 beat i Danmark og P3 i Norge, er hun spådd en lys fremtid.

19:00 Dørene åpner
19:30 Sonic Løland
20:15 thea wang

«Tell Me About It» var første låt ut fra det kommende debutalbumet, «While He Is Still Asleep», og er en unik, selvsikker og kraftfull låt på ytterst sublimt vis.

I september kommer endelig debutskiva – en samling musikalske noveller, skrevet og komponert av Thea selv, med co-produsent Andrew Keller, utgitt på MADE records. Her møtes moderne pop-sensitivitet og singer-songwriter-tradisjon i et rørende knutepunkt, med et intimt og analogt lydbilde – "forsterket ganger ti av Wangs usedvanlige stemme.” (BT mars 2022).

Wang har vært featured i blant annet Wonderland Magazine, og var sommeren 2022 opener på AURORAs Europaturné.

«Med en vekselvis styrke og sårbarhet synger hun om å vokse opp – å gi slipp på den man var, i møte med den man er i ferd med å bli. Likheten til Amason-sanger Amanda Bergman er til tider utrolig. I all sin enkelhet fanger hun den tveeggede følelsen av nostalgi, med både varmen og smerten den bringer med seg.»

– Bergens Tidende (mars 2022)

«Det er noko vedunderleg unikt som føregår i thea wang sitt solsystem. Med ei inderleg intensitet vert tilfeldige møter, einsemd og kjærleik forvandla til klanglege noveller som opnar dører inn til andre sine liv, der vi får vera gjestar ei lita stund. Melodiske poplåtar tar uventa sprang og kler den magiske røysta hennar perfekt, elektronikk, jazz og samples er med på å modernisera ein tradisjonelt akustisk singer/songwriter-sjanger samstundes som hjartet til Joni bankar bakom.»

– Jan Tore Skråmestø (2021)

Foto: Louise Hvas

Billettpris
270,- / 225,- +avg. (Stud)
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
18.10.22
Kjøp billett