Thee Sacred Souls

Support: Les Imprimés

Southern California sweet soul. Thee Sacred Souls første klubbkonserter resulterte i platekontrakt med det ærverdige labelet Daptone. Deres første singler fikk over ti millioner streams på ett år, og San Diego-trioen fikk oppmerksomhet fra Billboard, Rolling Stone og KCRW. Deres første fans inkluderte navn som Gary Clark Jr., The Black Pumas, Princess Nokia og Timbaland.

19:00 Dørene åpner
19:30 Les Imprimés
20:30 Thee Sacred Souls

I 2022 ga San Diego-trioen ut sitt selvtitulerte debutalbum.

«Every step of the way has just been so organic,» sier trommeslager Alex Garcia. «Things just seem to happen naturally when the three of us get together.»

«Thee Sacred Souls», som er produsert av Bosco Mann (aka Daptone co-founder Gabriel Roth), er en varm og teksturert plate, som blander den avslappende elegante lyden av 60-talls-soul, med det litt støvete og groovy fra tidlig 70-talls-R&B. Deres opptredener er berusende, med Lanes vektløse vokal forankret av rytmeseksjonens dype lomme og smittende kjemi. Hint av Chicano, Philly, Chicago, Memphis og til og med Panama-soul dukker opp her, og selv om det er fristende å bruke en term som «retro», er det også noe utpreget moderne med bandet, som trosser enkel kategorisering – en råhet og en oppriktighet, som overskriver tid og sted.

Foto: Gustavo Olivares.
Konserten presenteres av Live Nation.

Billettpris
325,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
24.10.23
Kjøp billett