Three Souls

I snart seks år har det allsidige bandet Three Souls solgt ut konsertlokaler rundt om i Oslo. Med sine groovy låter og smittende sceneshow, trives det funk-inspirerte bandet best foran en stappfull sal, og er vant til å levere en musikalsk opplevelse publikum sent vil glemme.

Med velskrevne tekster og en blåserekke som river tupéen av bestefar på siste rad, har Three Souls etablert seg i hovedstaden som et gjennomført og unikt band med bred musikalsk forståelse. Bandet har store ambisjoner og signerte nylig kontrakt med plateselskapet Grappa, i forbindelse med utgivelsen av debutalbumet “Mr. Temptation”.

Det ferske albumet, som slippes om kort tid, byr på et bredt spekter av fargerike låter med elementer fra 70`s grooveroots. Variasjonen i låtene er stor, og enten du vil lene deg tilbake etter en lang dag på jobb eller danse uhemmet på neste hagefest, passer “Mr. Temptation” perfekt inn i spillelista. Inspirert av Anderson Paaks smarte tekster og Parliament-Funkadelics dristige eksplosivitet, viser Three Souls evnen til å mestre flere sjangere i en moderne og forfriskende drakt.

Bandet består av åtte dyktige musikere med variert musikalsk bakgrunn og kompetanse fra flere av Norges største musikkinstitusjoner, som Norges Musikkhøgskole, NTNU og Universitetet i Stavanger.

Three Souls startet samarbeidet i ung alder, og har utviklet et tett vennskap med en felles glede for musikk med høy produksjonsverdi, som fenger både bandet selv og de som hører på. Denne gleden skinner gjennom når Three Souls entrer scenen. Bandet gleder bandet seg til å komme i gang igjen med sine groovy rytmer, forrykende sceneshow og smittsomme energi.

Billettpris
250,- / 125,- (Student) +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
13.10.21
Kjøp billett