Øyanatt

tigerstate Øya afterparty

Etter at støvet har lagt seg i Tøyenparken, inviterer tigerstate med seg et knippe av sine assosierte prosjekter, til en festnatt på sin favorittscene, Parkteatret. Det store alltid-voksende kollektivet, skal nå vise frem hva de har å by på, og tar deg gjennom en krans av en festkonsert du ikke har sett maken til! Gjesteartister: Mall Girl, Selmer, Gabriela Garrubo, Øystein Greni, Vegard og Ivar Band, Most Likely Marlin, Whose Rules, Jezebel og Sofie Tollefsbøl!

22:30 Dørene åpner
23:00 Showstart

Onstage blir det smekkfullt med artister og musikere fra forskjellige miljøer i Oslo, i konstellasjoner dere aldri har sett dem i tidligere.

Ikke nok med det, her får dere også servert sømløse overganger mellom innslagene – fra DJ Whose Rules på gulvet, og selvfølgelig mange overraskelser. Dette er ØYA-natten det er lov til å glede seg til!

Mall Girl
Som artist hører man ofte at man må ha det lille ekstra, uten at noen helt konkret kan si hva dette betyr. At Mall Girl har det dette ekstra er vi dønn overbeviste om. De leverer fengende poplåter, som brytes opp av overraskende vendinger og intrikate gitarriff – sjangeren `matte-pop’ kan fort ha blitt funnet opp i bandets øvingslokale. Live er bandet en minst like stor eklektisk indiefest, der de gang på gang beviser seg sin plass på det alternative popkartet verdig. I fjor slapp de sitt debutalbum, «Superstar», på Jansen Records, og nå er de i gang med ny musikk som vi (kanskje) vil få høre når Mall Girl går på scenen i de sene nattetimer.

Selmer
Selmer er Julian Stelander Karlsson, som før pandemien slapp en rekke singler, spilte på Øyafestivalen og varmet opp for The Drums. Låtene generte flere millioner avspillinger på Spotify, og så ble det stille. Med landet i lockdown, begynte Julian å fokusere på det nye prosjektet «Tiger State» sammen med vennegjengen sin... og nå er vi her! Men i 2023 er endelig Selmer tilbake, og det ryktes at splitter ny musikk har blitt snekret sammen i studio, med produsent Marius Elfstedt (Whose Rules). Tror du vi vil få høre noe av dette på Parkteatret? Kanskje...

Gabriela Garrubo
Med sin unike stemme og innovative musikkstil, har den talentfulle norsk-brasilianske jazzsangeren Gabriela Lie Garrubo gjort seg bemerket på musikkscenen i Norge. På debutalbumet "Rodando", som kom ut i mai, har hun skapt en fusjon av skandinavisk jazz og brasiliansk 60- og 80-tallsmusikk.

Øystein Greni

Er det noen som ikke trenger noen videre introduksjon, så er det denne mannen.

Vegard og Ivar Band

Vegard & Ivar band er BAND. Både skarpe og tamme trommer og migsur gitar jobber for å få det til å bli så trivelig som mulig! Musikken er indie på plate, og rock live, og det blir SWING på gølvet! Etter en utsolgt sentrum scene og en feit signering på Universal er det endelig på tide å spille på tigerstate sin øyanatt

Most Likely Marlin

Most Likely Marlin er bestevennen din fra en tenåringsfilm. Hun som ser ut som en alve-prinsesse, ler alt for høyt, søt på retro skøyter og dekorerte veggene med Messi plakater på rommet sitt. Musikken hennes er et planetsystem av glitrende, gitardrevet indie som får hjertet til å ta salto. Hun elsker Phoebe Bridgers, minner mer om Clairo, men høres mest ut som seg selv. Den 23-år gamle artisten har, uten å ha sluppet en eneste låt, allerede blitt en snakkis på bakgrunn av én debut konsert på Oslo indiefest og en haug med små akustiske teasers på Instagram. Hun signerte nylig bookingavtale med Polar Artist, platekontrakt med Braveheart Records (Jonas Alaska, Billie Van, Mikhael Paskalev) og er fortiden i studio med Paskalev som produsent. Som 19 åring forandret hun offisielt navnet sitt til Malin Isabel DISCO Guleng, noe moren hennes mente var flaut med mindre hun blir rockestjerne.

Jezebel

Med sitt musikalske univers med innslag av lekende synther og dreamy vokal har hun mottatt oppmerksomhet verden over, helt siden hun først oppdaget GarageBand og Soundcloud. Inspirert av fransk filmmusikks nostalgiske og eklektiske sound leker låtene i et landskap mellom jazz, soul, bossa nova og indie-pop, og beveger seg rundt temaer som kjærlighet, identitet og seksualitet.

Sofie Tollefsbøl

Einas stolte datter.

Foto: Fahil Anweri

Billettpris
225,- / 175,- +avg. (Øyapass)
Dørene åpner
22:30
Aldersgrense
20
Dato
10.08.23
Kjøp billett