Torbjørn Økland Band

Den tidligere Vamp-gitaristen Torbjørn Økland kom høsten 2023 ut med sitt første soloalbum, «Alt det me va». Etter mange år som musiker for noen av våre mest kjente artister, viser han at han står solid på egne bein med eget materiale.

På albumet synger han sammen med de tidligere Vamp-vokalistene Paul Hansen og Jan Toft, som også blir å høre på Parkteatret, i tillegg til et stjernelag bestående av irske Mick O’Brien (Uillean pipes/fløyter), Nils Økland (fele, Hardingfele), Halvor Lillesund (trekkspill, tangenter), Vegard Fossum (trommer), Rudolf Fredly (bass) og Kjetil Ulland (lyd). Flere gjester vil bli annonsert etterhvert.

Siden utgivelsen av albumet «Alt det me va», har Torbjørn Økland og bandet spilt for fulle hus og blitt møtt med stor entusiasme fra et meget fornøyd publikum. Økland satte preg på Vamp sin musikk i de 23 årene han var medlem av bandet, nå markerer han seg som orkesterleder, frontfigur og låtskriver i et musikalsk univers som tidvis kan minne om en tidlig utgave av gamlebandet, og det vil og bli gjenhør med en låt eller to fra denne perioden.

Begrenset antall (unummererte) sitteplasser, resten ståplasser.
Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.

Foto: Gunn Gravdal Elton

Billettpris
350,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
25.11.24
Kjøp billett