TR/ST

Avlyst

Konserten med TR/ST 2. juni er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert.

Det kanadiske elektro-pop prosjektet TR/ST kommer til Parkteatret den 2. juni for en stemningsfylt kveld fylt med fengende synth-rekker, dansbare rytmer og en hypnotiserende atmosfære!

Det er nesten åtte år siden Robert Alfons gav ut det selvtitulerte kult-albumet TRST, og seks år siden oppfølgeralbumet Joyland. Det var derfor ekstra gledelig da albumet The Destroyer kom ut i 2019.

Da The Destroyer ble laget på en gård i Ontario forstod Alfons at han måtte senke tempoet radikalt for å få ferdig albumet. Han måtte «få plass til sin kreative prosess». Under rolige omgivelser, og sammen med et stjernelag av et mennesker – inkludert Maya Postepski, Damian Taylo og Lars Stalfors ble albumet til. Omgivelsene og stemningen satt rammene og albumutgivelsen kom ut i to deler med hele syv måneders mellomrom.

«Omgivelsene jeg skriver i, har alltid betydd mye for meg. Denne gangen tok det derimot en god stund før jeg forstod at det var *tålmodighet* låtene krevde av meg»

– Robert Alfons

Albumet ble mottatt med lovord fra både fans og kritikere.

«Låtene drives av utsøkte trommemaskin-rytmer og kjølige synthtoner. Alfons´ mektige vokal varierer mellom hans gjenkjennelige falsettostemme og de monotone og mørke tonene. Det er mørkt og det er ekte».

– The New Yorker

Forvent en kveld med hypnotiserende stemning på Parkteatret den den 2. juni!

Foto: Corinne Schiavone

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
02.06.22
Kjøp billett