Trond Andreassen og Valentourettes

Avlyst

Konserten med Trond Andreassen og Valentourettes 12. februar er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert.

«Dette er hard rock fremført av folk som omtrent ikke har gjort annet; som puster rock, tenker rock og spiller rock, mens trender og bølger og nye genrebetegnelser får svirre fritt rundt dem til deres totale likegyldighet. Takk og lov.»

skrev Egon Holstad i Nordlys.

Norsk rocks råeste vokalist teamer opp med historiens mest legendariske band, og sammen legger de ut på turné! Før sommeren slapp de albumet «Alt på en gang», som er en solid dose rock’n’roll, ispedd en god del tristesse og gi faenholdning, det hele toppet med Andreassens kraftfulle og crooneraktige røst.

Trond Andreassen har vært vokalist og låtskriver i Ricochets og Navigators i en årrekke, og nå har han like godt alliert seg med ingen ringere enn Valentourettes, med Petter Baarli (Backstreet Girls) på gitar, Petter Pogo (Jokke & Valentinerne) på barytongitar og Runar «Kula» Johannesen (Jokke med Tourettes) på trommer.

«Jeg delte buss med Valentourettes på vei til en festival, og nevnte for Petter Pogo at jeg hadde skrevet en ny plate, men manglet et band til å spille den inn. Han så på meg, reiste seg og gikk foran i bussen til Petter Baarli. De snakket sammen i fem sekunder og begge bare snudde seg mot meg og gliste. Dermed var vi i gang!»

forteller Trond Andreassen.

Men det stopper ikke der, Lars Lundevall (deLillos) spiller også gitar på albumet og Svend Poppe (Ricochets) er med på piano og keyboard. Dette er virkelig norsk rocks stjernelag, og når plata er produsert av Kyrre Fritzner, skjønner man at det her kan være snakk om en essensiell ny norsk rockklassiker!

Billettpris
350,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
12.02.22
Kjøp billett