Ugress Live Cinema

22.11.22 inntar Ugress igjen Parkteatret, endelig med fullt band og storslagen visuell produksjon – i sitt Live Cinema-format, hvor musikerne sømløst opptrer i live musikkvideoer. Hvert eneste Ugress-album, siden debuten i 2002, har hatt et «22»-spor, totalt 11 spor - og mysteriet kulminerer nå 22.11.22 på Parkteatret!

Ugress har i over 20 år levert fargerik og filmatisk elektronika til utallige scener og skjermer. Med en storslagen, dystopisk og dansbar sound, har prosjektet vunnet oppmerksomhet for et liveshow som er like mye konsertopplevelse som musikkvideo, film og dataspill.

Ugress (Gisle Martens Meyer) har flere gull-selgende album bak seg, flere nominasjoner til Spellemannsprisen, Gullruten og Amanda, var årets Urørt, er jevnlig playlistet av Spotify, har skapt soundtracket til flere store TV-serier og dataspill, samt skapt bestillingsverk og produksjoner for de fleste norske institusjoner, som Festspillene i Bergen, Kork, Nasjonalballetten, Carte Blanche, Stavanger Konserthall, Oslo Miljøhovedstad 2019 m. fl.

Prosjektet har de siste årene turnert Europa og Norge med mediaverket «There Is No Here, Here», støttet av en trilogi «Dark Future» album utgivelser. Live på scenen fremfører artisten elektrisk fiolin, vokal, samples og digitale effekter. I en postapokalyptisk skog av skjermer og projeksjoner, fremstår en fiktiv, uvirkelig virkelighet – som likevel er umiddelbart gjenkjennelig for oss alle, i vår skjermbaserte hverdag med evig splittet oppmerksomhet.

Ugress skapes og fremføres av Gisle Martens Meyer på vokal, keys, media og visuals. Han har med seg Nasra Ali Omar på slagverk og perkusjon. Prosjektet presenteres i ulike formater – elektronikaopptredener på dunkle klubber, støybaserte bestillingsverk på samtidskunstscener, melankolske russiske stumfilmer i støvete kinoer og statsstøttet morgendisko i sosialdemokratiske gymsaler kl. 08:30.

Konserten er produsert av Uncanny Planet og BEK Bergen Senter for Elektronisk Kunst. Produksjonen er støttet av Norsk Kulturråd, Music Export Norway, Fond for Lyd og Bilde.

Billetter i salg fra søndag 12.12.21 kl 12:12.

Billettpris
303,- +avg.
Dørene åpner
20
Aldersgrense
18
Dato
22.11.22
Kjøp billett