Vargas & Lagola

Med flere utsolgte hus, en stappfull opptreden på Way Out West og det anerkjente albumet «Mount Alda» i bagasjen, legger duoen ut på Skandinavia-turné denne høsten!

Med mer enn åtte milliarder streams, er Vincent Pontare og Salem Al Fakir to av Sveriges mest suksessfulle låtskrivere og produsenter. Når talentene kommer sammen og kanaliserer det inn i artistprosjektet Vargas & Lagola, er resultatet, som forventet, helt fantastisk! Alternativ pop, americana, folk og psykedelia – alt passer inn i universet de har skapt med omhu. Ikledd ekstravagante klær og med halve ansiktet sminket i hvitt, har Vargas & Lagola skapt en plattform der de lager musikk for seg selv – men som alle kan nyte.

Den Grammy-vinnende duoen ga ut sitt kritikerroste andre album «Mount Alda» i 2021. Ved å bruke bare instrumentene som var tilgjengelige i studio, klarte de å opprettholde den rå og organiske følelsen til sangene, og skapte et verk som boblet av liv. Med albumet og tidligere suksesser som «Roads» og «Selfish», er de nå høyaktuelle med en av sine sjeldne liveopptredener i Stockholm.

I forbindelse med dette, annonserer de også en stor turné i Skandinavia til høsten. Duoen har vært sparsommelige med konserter i løpet av sin lange karriere, og dette blir Vargas & Lagolas første dedikerte headliner-turné.

Det er ingen tvil om at publikum er klare for mer, og vi gleder oss til show på Parkteatret i Oslo 24. november!

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
24.11.22
Kjøp billett