Vitalic Yann Rabanier web

Vitalic

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
19.10.23
Kjøp billett

Den franske prisvinnende DJ-en, Vitalic, kommer tilbake til Norge! 19. oktober tar han over dansegulvet på Parkteatret.

Pascal Arbez-Nocolas, aka Vitalic, er en produsent som hele tiden gjenoppfinner seg selv, og er i stand til å blande techno, rock, disco, pop og punk med like mye energi. Mest kjent for sine elektronikalåter som «Poison Lips» (2009), «My Friend Dario» (2005), «Fade Away» (2012) og «Waiting For The Stars» (2017). Helt fra begynnelsen av hans karriere har han vist sin kjærlighet til elektroniske liveshow, en sjanger som han har legitimert gjennom hans elektriserende, nesten psykedeliske konserter.

Under pandemien gikk Vitalic tilbake til synthene og beatboxene, noe som resulterte i hans femte album ‘DISSIDÆNCE’, utgitt i to bind: ‘DISSIDÆNCE Episode 1’ (2021) og ‘DISSIDÆNCE Episode 2’ (2022). Han beskriver albumet som en retur til sin soniske identitet, en slags nytolkning av rockeenergien til de tidligere albumene hans.

- Mens jeg komponerte skjønte jeg at åtte spor føltes som for lite for et album, og seksten var virkelig over toppen, så jeg bestemte meg for å kutte hele greia i to! Hovedårsaken var imidlertid at jeg følte at jeg ikke hadde vært i stand til å uttrykke alt jeg ville på det første bindet - som om noe hadde blitt stående uferdig, forteller Vitalic.

Fra hans nye univers ‘DISSIDÆNCE’ kan vi forvente at eventyret bever seg raskt inn i et hardere og mer teknoorientert territorium.

- Jeg gikk tilbake til en røffere komposisjonsstil enn på de to siste albumene mine, en lyd mer påvirket av 1970-tallet, mer direkte, mindre jevn. Jeg ønsket at produksjonen skulle være voldelig, men likevel sexy. «Rave Against The System»-låta er det perfekte eksempelet på dette.

Vi gjør oss allerede klare for en het kveld på dansegulvet, og gleder oss til å bli med i Vitalics alternative elektroverden på Parkteatret 19. oktober!

Foto: Yann Rabanier