Vitalic

Den franske prisvinnende DJen, Vitalic, kommer tilbake til Norge! 19. oktober tar han over dansegulvet på Parkteatret!

20:00 Dørene åpner
21:00 Konsertstart

Pascal Arbez-Nocolas, aka Vitalic, er en produsent som hele tiden gjenoppfinner seg selv, og er i stand til å blande techno, rock, disco, pop og punk med like mye energi. Mest kjent for sine elektronikalåter, som «Poison Lips» (2009), «My Friend Dario» (2005), «Fade Away» (2012) og «Waiting For The Stars» (2017). Helt fra begynnelsen av sin karriere, har han vist sin kjærlighet til elektroniske liveshow, en sjanger som han har legitimert gjennom sine elektriserende, nesten psykedeliske konserter.

Under pandemien gikk Vitalic tilbake til synthene og beatboxene, noe som resulterte i femtealbumet «DISSIDÆNCE», utgitt i to bind: «DISSIDÆNCE Episode 1» (2021) og «DISSIDÆNCE Episode 2» (2022). Han beskriver albumet som en retur til sin soniske identitet, en slags nytolkning av rockeenergien til de tidligere albumene.

Fra hans nye univers – DISSIDÆNCE – kan vi forvente at eventyret raskt beveger seg inn i et hardere og mer teknoorientert territorium.

Gjør deg klar for en het kveld på dansegulvet, og gled deg til å bli med inn i Vitalics alternative elektroverden på Parkteatret i oktober!

Foto: Yann Rabanier

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
19.10.23
Kjøp billett