Vreid + Djerv

Support: The New Deathcult

Radio Rock, Tons of Rock og Indie Recordings presenterer en vanvittig hardrockturné-pakke, som skal sparke Norge ut av pandemidvalen. Nå skal konsertscenene atter riste, riffene skal dundre ut og alt skal skrues opp til 11. Vreid er brennaktuelle med sitt nye mesterverk «Wild North West» og tar med seg Djerv som special guest og The New Deathcult som support.

Vreid har med «Wild North West» levert sitt magnum opus. Presse nasjonalt og internasjonalt har kasta toppkarakterer etter albumet, og bandet har fronta flere bransjeblader og nådd TV-nyhetene her hjemme. Albumet er et helt unikt prosjekt som er gitt ut sammen med en film til albumet. Filmen ble sett av over 60 000 i premierehelga. Mens verden har vært stengt, har Vreid gitt ut sitt sterkeste album noensinne, laget film, lansert tre typar Vreid-øl og fått logoen sin på draktene til Sogndal fotball. Men nå er Sognametal-brigaden klare for det de kan aller best, levere forrykande konserter!

I Djerv-leiren er optimismen nå på topp og energien tilbake etter et år i dvale. Nå er de klare for noen eksklusive konserter sammen med sine venner i Vreid og TNDC, der det både blir nye og gamle låter. Etter comebacket 2019, har fokuset vært på nytt materiell, og i fjor fikk vi en smakebit på dette med låtene «Throne» og «(We Don´t) Hang No More». I tillegg tar Agnete med seg noen gamle klassikere som «Bundy» og «Get Jinxed» så her blir det full fest!

The New Death Cult var et av de mest spennende nye rockebandene som dukket opp i 2019, og både publikum og pressen lot seg imponere. Radio Rock gav dem tung rotasjon og The Guardian hadde dem bl.a. på sin anerkjente top 50 artister å følge med på-liste for 2020! I 2021 er det endelig klart for nytt materiell, og de kommer til å levere en forrykende åpning på kvelden i høst!

Billettpris
400,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
23.10.21
Kjøp billett