Wet Leg

Support: Coach Party

Isle of Wight-bandet er kanskje den største snakkisen i indieverdenen i 2021 og 2022. Debutalbumet «Wet Leg», som duoen slapp tidligere i år, gjorde ingenting for å dempe oppturen til bandet.

På scenen er de som det er på albumet, lekne og utadvendte. Det er ikke vanskelig å se at de syns det er gøy å spille. Og gjett om det smitter! Det gjorde det så til de grader under bandets første Norgeskonsert på Loaded-festivalen i Oslo:

«De leverte et imponerende show som viste et band i startsfasen av karrieren som allerede er på vei mot storhet.» – Musikknyheter om konserten på Loaded.

Bandet ble formet da frontfigurene Rhian Teasdale og Hester Chambers så Idles på Isle of Wight-festivalen i 2019. De bestemte seg for å ha det mer gøy med musikken og formet Wet Leg.

Da verden covid-stengte i 2020, fikk de tid til å konsentrere seg om det nye bandet. De laget masse demoer, men også en musikkvideo til låten «Chaise Longue». Den ble sluppet som første singel ut da de signerte med Domino, og ble umiddelbart en landeplage flere steder i verden.

Konserten presenteres av FKP Scorpio.
Foto: Hollie Fernando

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
31.10.22
Kjøp billett