Whammyboy

Whammyboy slipper EPen «Space Pop Vol 1» den 22. september, og onsdag 29. november spiller han for første gang på Parkteatret.

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

Å oppleve Whammyboy live er en opplevelse vi unner ALLE. Det psykedeliske lydbildet, sammensmeltningen av synthbasert EDM og sjuke musikalske ferdigheter på gitaren, skaper en kanonstemning som er til å ta og føle på. Med live-opptredener like quirky, fengende og sprudlende som musikken hans er, er det bare å glede seg!

Etter å ha gitt ut singlene «Ocean», «Heart» og «Goosebumps» til stor anerkjennelse i Norge, har Whammyboy også gjort seg bemerket i Storbritannia med tre konserter så langt. Singelen «Heart» har også blitt spilt flere ganger på Jack Saunders' BBC Radio 1 Future Artists-show og er valgt ut som NEXT WAVE Artist på samme program, med «Chop It.»

«Ocean» er et nydelig stykke space-pop som vekker tusen følelser i meg. Ikke bare er det dansbart og catchy som fy, men den drømmende melodien og teksten treffer meg hardt. Her har Whammyboy åpenbart lagt en liten del av seg selv i låta og det skinner gjennom. Hvis det her ikke får deg til å føle noe som helst, vet jeg ikke hva som skal til.»

– NRK P3

Mens musikken til Whammyboy er ekstremt i det 21. århundrets ånd med knivskarp produksjon og en skinnende moderne glans over alt, er det definitivt en følelse av nostalgi og lengsel i de foreløpige singlene, samt nikk til hans barndomsforelskelse i artister som Eiffel 65, MGMT, Alice Deejay, Empire of the Sun, Daft Punk og Tiesto.

Med opptredener på Piknik i Parken, Pstereo og Reeperbahn Festivals i år – i tillegg til den planlagte EU- og Norges-turnéen - vil Whammyboy bringe sin elektriske og ekstatiske liveopptreden til mange flere mennesker!

Billettpris
265,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
29.11.23
Kjøp billett