William Gamborg

Det er nå duket for William Gamborg sitt første soloshow noensinne – 12. oktober på Parkteatret! En av de mest hardtarbeidende talentene innen musikk og dans, tar med seg band, dansere og spesielle gjester, for å lage det som skal bli startskuddet for et unikt show.

William Gamborg spiller to konserter denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

Dørene åpner: 21.00
Konsertstart: 21.45

Med hits som «Glem meg, men jeg glemmer aldri», sist hørt på blant annet VG-Lista og God Morgen Norge på TV2, samt landeplagen «Oppmerksomhet» og en rekke nye låter, blir dette en konsert vi kommer til å huske og se tilbake til.

William Gamborg har bakgrunn fra dans, skuespill og musikk, og har fra ung alder elsket å underholde og uttrykke seg kunstnerisk, med et mål om å gjøre det stort som en allsidig artist. William har delt scene med artister som Usher, Alan Walker, Karpe, Marcus & Martinus og Madcon, samt en sentral del av den verdensberømte dansegruppa QuickStyle.

Etter hans debutkonsert på by:Larm høsten 2022, var han på alles lepper, og P3 og 730 sammenlignet hans show med Karpe i Spektrum. Videoer fra konserten gikk viralt på TikTok og Instagram.

William slapp sin første singel, «Sørenga», sommeren 2021, en låt som han både produserte og skrev selv. Siden da har han sluppet flere låter, blant annet «Holder igjen» med Makosir, #1 på Spotify «Oppmerksomhet», med Morgan Sulele, «Farvel», med Boua og Hkeem, og «Nam», en afroinspirert sang med en norsk/skandinavisk tvist.

Hans siste singler, «Ingen er som deg», «Arrongant», «Hva Skjer» og magiske konserter, har for alvor satt Gamborg på det norske musikk-kartet – men William har jo så vidt begynt!

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
12.10.23
Kjøp billett