Vintage Kid pop-up + konsert

William Gamborg + Turab

4. desember inviterer VintageKid til en ekslusiv aften, med håndplukkede items som kun kan kjøpes denne dagen. Utvalget vil bestå av favorittplaggene til William Gamborg, Turab Awan og VintageKid. På slutten av dagen, vil det bli en unik mulighet til å ta en første titt på ny merch og nyte konsert med William Gamborg og Turab.

William Gamborg
Stjerneskuddet William Gamborg sto igjen som en soleklar publikumsfavoritt etter årets by:Larm i Oslo. 730.no dro sammenligninger fra Williams show til Karpe x 10 i Spektrum, og kommenterte hans solide grep på publikum fra start til slutt. For litt over en uke siden slapp multitalentet sin første låt, «Ingen er som deg», en sensuell og dansbar pop/rnb-perle. I dag er han ekstra aktuell med #1 på Top 50 mest spilte på Spotify i Norge, med låten «Oppmerksomhet» sammen med Morgan Sulele.

Turab
Allerede som niåring debuterte Turab som artist gjennom ungdomsprosjektet Gatekunst!, og i 2014 kom hans første singelutgivelse, «Hjertet Slår». De siste årene har han gitt ut flere singler og høstet mye god kritikk. Spesielt har låten «Igjen» og «Fortjener ikke» satt sine spor hos det norske folk.

I 2021 ga han ut flere sterke låter, hvor den kritikerroste låten «Nesten hjemme» med Ane Brun i spissen ble ukas låt hos P3 og høstet flere gode anmeldelser, blant annet en femmer hos VG. I oktober i fjor kom debutalbumet, «Løfter som jeg lovte å bære», en skive som tar opp temaer som urettferdighet, utenforskap og tilhørighet.

Billettpris
200,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
04.12.22
Kjøp billett