Oslo World

Zeyne

Den jordansk-palestinske låtskriveren og artisten Zeyne har raskt blitt en sentral skikkelse i den blomstrende nye popscenen i Midtøsten og Nord-Afrika. Hun ble først kjent under pandemien gjennom å legge ut klipp på Instagram-kontoen sin, og startet popkarrieren i 2021 med debutsinglene «Minni Ana» og «Nostalgia». Låtenes vågale blanding av RnB/Soul med moderne arabisk musikk skapte oppsikt.

Palestinsk-jordansk pophåp

Zeyne ønsker å dele historier og personlige erfaringer gjennom musikken sin. Med en distinkt drømmende og kraftig vokal, berører sangene hennes temaer som spenner fra mental helse, angst og identitet, til kjærlighet og sorg. Hun har en sterk musikalsk identitet, og historier å fortelle både som artist og kvinne i den arabiske verdenen, som strekker seg langt utover vante temaer om kjærlighet og parforhold.

I løpet av de siste to årene har låtene hennes blitt strømmet over 15 millioner ganger. Singelen «Balak», som hun gjorde sammen med Saint Levant, har blitt enormt populær på strømmeplattformer og sosiale medier. Hun har også bygget et navn som en talentfull låtskriver, og har samarbeidet med artister både fra MENA-regionen (The Middle East and North Africa) og rundt om i verden. Zeyne viste seg nylig frem på den anerkjente plattformen COLORS, og befestet ytterligere sin posisjon som en stigende stjerne i det globale musikklandskapet. Denne høsten vil Oslo World være vertskap for et av de mest spennende nye talentene fra den spirende Midtøsten-popscenen.

Bli med 31. oktober når Zeyne inntar scenen på Parkteatret!

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.

Billettpris
350,- / 280,- +avg. (A-kort / Honnør / Student)
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
31.10.24
Kjøp billett