Zimmermann

Support: Gamborg

Zimmermann slo for alvor gjennom sommeren 2022 med sine akustiske gitartolkninger av kjente og kjære norske ballader på TikTok. Siden den gang har den den 23 år gamle singer/songwriteren blitt streamet flere millioner ganger og toppet radiolistene til NRK. Sommeren 2023 fikk han sin første inntreden på Spotify's Topp 50 Norge.

Zimmermann spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden, én Yngling med fri alder og en for de over 18.

18:00 Dørene åpner
18:15 Gamborg
18:45 Zimmermann

Julen 2023 ga Sandefjordingen ut sin første jule-EP og spilte utsolgte konserter på hjemmebane.

I 2024 er det ventet en hel del ny musikk fra den nye publikumsfavoritten, samtidig som han spiller dobbeltkonsert på Parkteatret 3. mai!

Gamborg web

Support: Gamborg
«Fra Emma Steinbakken til Diaz og Dimmu Borgir - Jessheim har gjennom årene gitt oss store stjerner fra hele det musikalske spekteret. Blir Kristian Gamborg den neste?» (J. Tveit, P3).

Med et sound som strekker seg fra storslått råskap til nære og nedstrippede låter, inviterer Gamborg oss inn i en sfære hvor man kan gi plass til hele følelsesregisteret. Den 22 år gamle artisten henter inspirasjon fra artister som Tom Odell, AURORA og Holly Humberstone, og vil at musikken skal senke terskelen for å snakke om psykisk helse.

Gamborg har blant annet blitt listet på Spotify’s New-Music-Friday-liste i Norge, Danmark og Island, og gled også rett inn på spillelistene til NRK P3.

Billettpris
100,- +avg.
Dørene åpner
18:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
03.05.24
Kjøp billett