Zupermaria

Zupermaria har de siste par årene gitt oss solide og fengslende låter i et høyt tempo, men har fortsatt til gode å ta musikken ut på veien. Nå er hun endelig klar, og legger i februar ut på sin aller første turné.

Artisten gjorde sin entré i 2020 med albumet «Ka har du gjort nå, Maria». Albumet var lyden av et rastløst og upolert stjerneskudd, som evnet å balansere sin lekne morsmålspop kløktig mellom det sårbare og det dansbare.

Siden har bergensartisten utgitt en rekke singler, hatt 17 listeplasseringer på nasjonal radio, blitt nominert til P3 Gull og spilt festivalkonserter til seksere på terningen. Etter den travle oppstarten tok hun i fjor et ørlite steg tilbake for å jobbe med ny musikk. I prosessen har hun skrapt dypere under overflaten enn før, og skrevet låter som slipper lytteren nærmere personen bak det lite selvhøytidelige artistnavnet.

Nå girer Zupermaria opp igjen. I høst kommer endelig hennes etterlengtede andrealbum, før hun neste år tar sitt første ordentlige steg ut på konsertscenene - og spiller konsert på Parkteatret!

Konserten presenteres av Timeout Agency.
Foto: Aleksandra Suchkova.

Billettpris
300,- +av.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
22.02.25
Kjøp billett